Danmark U/18 med flot comeback mod Ungarn: Daniel Skov redningsmand i sidste sekund

Foto: DBU - Landsholdsfodbold, herreungdom (Facebook-side)
Foto: DBU – Landsholdsfodbold, herreungdom (Facebook-side)

Efter tirsdagens 0-3-nederlag til Ungarn, var Danmark U/18 opsat på revanche i torsdagens træningskamp mod netop samme modstander. 

Det danske U/18-landshold tabte tirsdag til Ungarn med hele 0-3, og derfor var de opsat på at slå tilbage, da de torsdag spillede returkamp. Danskerne stillede med en, på papiret, meget stærk opstilling med både Mark Brink, Nicklas Røjkjær, Anders Dreyer og Adnan Curovic fra start.

Danmark startede kampen flot. Allerede fra første fløjt sad de solidt på kampen og tilspillede sig flere store chancer. De største kom efter godt et kvarter, hvor danskerne dog misbrugte to gyldne muligheder for at bringe sig i front.

Den manglende kynisme blev straffet af ungarerne, som i det 23. minut scorede til 1-0. En føring de fordoblede 12 minutter senere, hvor Danmark igen alt for let lod Ungarn komme til scoring.

Scoringen til 2-0 slog heldigvis ikke danskerne ud af kurs. Kun to minutter senere reducerede den kommende FCK’er Nicklas Røjkjær til 2-1.

I anden halvleg fortsatte jagten på Ungarns føring. Efter en time blev Anders Dreyer udskiftet og erstattet med Malte Amundsen.

Danmarks spil fungerede dog knap så godt i anden halvleg, og det gjorde det svært for de unge danskere at få bolden i nettet og udligne.

Danskerne foretog derfor to nye udskiftninger. Først i det 69. minut, hvor Daniel Skov erstattede Oliver Kjærgaard og derefter i det 83. minut, hvor Nikolaj Kirk kom på banen i stedet for Christian Kudsk.

Førstnævnte indskiftning gav pote, da Daniel Skov i kampens sidste tillægsminut udlignede til 2-2, hvilket også blev kampens resultat.

 

In this article