Dominant dansk hattrick-opvisning i U/17-landskamp mod Skotland

De danske U/17-trupper var i fuld dominans, da de mandag formiddag slog de skotske gæster ud af banen, i en sikker 4-0-sejr. Jens Odgaard blev den helt store hovedperson med et hattrick.

Der var lagt op til et brag af en kamp, da Danmarks U/17-spillere søndag klokken 13:00 gik på banen, for at møde det skotske ditto. På grund af det nylige danske nederlag i Frankrig, var de danske spillere optændte, hvilket man kunne se fra kampstart. De danske spillere, der indtog banen, var følgende 11:

12799414_1069657843097616_2872705863660438260_n
Foto: DBUs ungdomslandsholds facebook-side: Landsholdsfodbold, herreungdom

Allerede i kampens femte minut, blev de skotske gæster nødt til at hente bolden fra eget net. Lyngby-spilleren Jens Odgaard viser gode færdigheder fra venstre side af banen, inden han trækker ind mod midten, og fladt afslutter til 1-0. Målet viste sig at være et af mange, da Odgaard sluttede kampen på et hattrick.

Det fuldstændigt danske overtag fortsatte.

I kampens 18. minut, sparker målscoreren til 1-0 igen mod mål – men må se sit skud reddet af træværket. På trods af, at skuddet ikke blev til en scoring, fortsatte de danske tropper med at have overtag, og dette varede også ved, indtil tre minutter inden halvlegen, hvor Luka Racic fik gult kort. Det så dog ikke ud til at genere spilleren yderligere, idet der kort efter blev fløjtet ind til pause, med 1-0 som resultat.

Jan Michaelsens snak i omklædningsrummet bar tydeligvis pote, idet Jens Odgaard igen var på pletten. I kampens 50. minut, scorede han sit – og Danmarks – andet mål i kampen, og gentog det – og fuldendte hattricket – blot fem minutter senere. Så var der ikke længere tvivl: Skotland havde ikke en chance.

En udskiftning, der bar pote stort set efter den fandt sted, var da Mads Mikkelsen erstattede Carlo Holse, og selv scorede fem minutter efter udskiftningen – i det 58. minut, og kampen stod nu 4-0 i dansk favør.

Derefter trak de danske tropper foden lidt af speederen, og den tredobbelte målscorer, Jens Odgaard, og Andreas Poulsen erstattes af Sebastian Buch og Nicolai Damkjær.

Det danske overtag fortsatte frem til slutningen af kampen, og fik endnu en sejr på kontoen i Eliterunden, der er den sidste kvalifikationsrunde forud for det europæiske U/17-mesterskab, der finder sted til sommer.

In this article