FC Midtjylland U/19 åbnede forårssæsonen med sejr

FC Midtjylland spillede onsdag deres første kamp i forårssæsonen – fire dage efter det meste af rækken, men det virkede ikke som en dårlig ting – tværtimod. 

Modstanderen hed Randers Freja, der dagene forinden havde fået sæsonens første sejr mod lokalrivalerne fra AGF. Derfor havde de lyseblå heste blod på tanden og gejsten for at høste flere points.

Trods Randers’ alligevel halvsløje sæson, så er de kendt for et stærkt forsvar, og det skulle midtjyderne altså se, om de kunne nedbryde.

FC Midtjylland dominerede, og kom som forventet frem til flest chancer. Det var dog først i det 43. minut, at hjemmeholdet bragte sig på 1-0 ved Mads Olsen, der stod på det rette sted, på det rette tidspunkt til at trille riposten fra Nikolaj Kirks afslutning i kassen.

Efter pausen fik Randers bedre styr på midtjyderne, men randrusianerne kunne ikke skabe nok til at få voldt den midtjyske-defensiv voldsomme problemer.

Defensivt stod de dog selv ganske stærkt, og det betød at de offensive ulve ikke kom frem til endnu en scoring trods en hjørnesparksstatistik på 13-0.

Kampen sluttede altså 1-0 til hjemmeholdet, der dermed for alvor kan indlede jagten på førerholdet FC Nordsjælland. Tigrene er syv points foran de midtjyske ulve, der dog har hele tre kampe i baghånden.

Randers derimod forblev efter kampen på U/19 Ligaens sidsteplads.

In this article