FC Nordsjælland og AGF sparkede U/17 Ligaen i gang

Lørdag d. 27. februar markerede dagen, hvor U/17 Ligaen atter var tilbage. AGF bød FC Nordsjælland op til dans, men til syvende og sidst var tigrene for stærke.

Vi er mange, der har ventet længe. Lørdag d. 27. februar var U/17 Ligaen tilbage, og landets fodboldelskere kan nu atter glæde sig over de mange, intense kampe fra den talentfulde række.

Hvis FC Nordsjælland ville have en realistisk forhåbning om at udfordre de suveræne løver fra FC København, så talte kun en sejr mod AGF. Det er dog nemmere sagt end gjort. AGF er et spændende og kvalitetsspækket mandskab, som man ikke bare lige kører over. Det måtte værterne sande i første halvleg, hvor østjyderne gik langt frem på banen for at stresse tigerne.

Bedst startede det dog for FCN, der allerede efter fire minutters spil var foran 1-0. Nordsjællændernes topscorer Nicklas Kristiansen var manden med målet, et mål, der igangsatte et AGF-overtag.

Nej, det holdt hårdt for topholdet, som blev presset tilbage på banen og stresset på en måde, som er de pasningsstærke sjællændere uvant. Trods problemer undervejs lykkedes det i sidste ende Kasper Kurlands talenter at trække det længste strå. Med to mål på de sidste ti minutter var kampen afgjort, og så gjorde det ikke den store forskel, at AGF udlignede i kampens sidste minut.

U/17 Ligaen er i gang – det samme er FC Nordsjælland – som vandt opgøret med overbevisende 3-1.

In this article