FC Nordsjælland U/17 smed point mod AaB

Kasper Kurlands nordsjællandske talenter drømmer om guld, men lørdag eftermiddag led gulddrømmene et knæk, da man spillede 0-0 mod AaB.

Sidste sæsons sølvvindere fra FC Nordsjælland har ét for øje; at indhente FC København og vinde guld. Det er dog nemmere sagt end gjort. Til dels er FC København i forrygende form, og til dels er de resterende hold i U/17 Ligaen ret dygtige og ingen kampe er nemme.

Heller ikke opgøret mod AaB, som lørdag sæsondebuterede og derfor var ekstra opsatte på at levere en god præstation. Nordjydernes plan var at gøre det svært for gæsterne, og det lykkedes i første halvleg, hvor Farum-talenterne på trods af at have bolden mest, ikke kom til de helt store åbne målchancer. Tigrene manglede effektivitet på den sidste tredjedel, så 0-0 ved pausen.

Og kampbilledet fortsatte i anden halvleg. AaB var disciplinerede, fokuserede og tillod gæsterne at have bolden, så længe de ikke kom for tæt på mål. Man var bevidste om, at giver man FC Nordsjælland for meget plads, så udnytter de det og scorer. Men det blev aldrig tilfældet, og rent faktisk var det hjemmeholdet, der var tættest på. Trods gode forsøg efter omstillinger lykkedes det heller ikke hjemmeholdet at komme på måltavlen.

I slutningen af kampen begyndte det at sne, og det harmonerede da slet ikke med FC Nordsjællands pasningsspil. Det sluttede, som det startede, 0-0.

In this article