FC Nordsjælland U/19 led sæsonens første nederlag til kyniske AaB

AaB var – specielt i slutminutterne – overbevisende i forårspræmieren mod førerholdet fra FC Nordsjælland. 

U/19 Ligaens førerhold, FC Nordsjælland, havde taget den lange tur fra Farum til Aalborg, da de i weekenden stod over for forårets første U/19 Liga-udfordring i form af AaB. Her skulle gæsterne starte forårssæsonen, som de sluttede efterårssæsonen – nemlig som ubesejret.

Det blev dog ikke just en walkover for nordsjællænderne, der i det 17. minut allerede kunne indkassere et mål, da Joakim Mæhle scorede til 1-0 efter et flot kontraangreb. Målet var det eneste i første halvleg.

FC Nordsjælland havde ganske godt styr på hjemmeholdet, trods de var bagud, men de formåede ikke at udnytte de periodemæssige overtag, og derfor blev var det ganske skuffende for dem, da Sebastian Grønning Andersen i 76. minut gjorde det til 2-0, og Moses Opondo til 3-0 kun syv minutter senere.

Nederlag så uundgåeligt ud for første gang i sæsonen for Nordsjælland, der dog fik reduceret til 3-1 i det 89. minut ved Lucas Haren.

Sejren blev dog cementeret kun minuttet senere, da en velspillende assistmageren til 3-0-målet, Berdhec Bytyqi, scorede til 4-1, efter et flot opspil i samarbejde med den tidligere målscorer, Grønning Andersen.

Sejren sender AaB på tredjepladsen á points med både nummer to og fire, FC Midtjylland og Esbjerg. Førstnævnte har dog to kampe i hånden, og kan altså med makspoint overhale FC Nordsjælland, der fortsat er indehaver af førstepladsen.

 

In this article