FCN sejrede torsdag mod Vejle i U/19 Ligaen

FC Nordsjællands U/19-mandskab kom tilbage på sejrssporet, da Vejle gæstede Farum i torsdagens U/19 Ligakamp.

FCN-holdet, der topper U/19 Ligaen, åbnede forårssæsonen med sæsonens første nederlag, da de for en uge siden måtte rejse hjem fra Aalborg med et 4-1-nederlag. Torsdag skulle de så forsøge at tage revanche, da Vejle Boldklub gæstede Farum.

Netop revanchelysten fra nederlaget mod AaB må have været i top hos Tigrene, der satte sig tungt på spillet i kampens indledning og særligt for alvor efter 1-0-scoringen, der faldt efter et kvarters spil, da Benjamin Lund bragte hjemmeholdet foran – men selvom FCN dominerede, lykkedes det Vejle, der indtager en midterplacering, at holde topholdet fra de helt store chancer. Alligevel blev det 2-0 efter en halv time ved Jacob Johansson, som skulle vise sig at have mål i støvlerne den torsdag. Adnan Mohammad sendte et indlæg fra venstre ind i panden på Martin Freese, som ved at heade på tværs ramte Johansson, der kunne score med hovedet.

2-0-stillingen holdt til pausen, men netop som man syntes, at anden halvleg blot var gået i gang, viste måltavlen 5-0, og hjemmeholdet skulle kun bruge syv hurtige minutter efter pausen til at tage al spænding ud af kampen først ved Adnan Mohammad, siden ved Jacob Johansson og dernæst ved Oscar Hartkopf.

Nordsjællænderne slækkede herefter en smule på koncentrationen, og med et kvarter igen reducerede Patrick Rasmussen, da han afrettede holdkammerat, Christian Kudsks, skud. Kudsk kom også selv på tavlen i slutminutterne med en flot afslutning, men inden da havde FCN’s hattrick-helt, Jacob Johansson, scoret yderligere, og dermed sluttede opgøret 6-2, hvilket altså sendte FCN tilbage på sejrssporet, inden de om en uge gæster Herning og U/19 Ligaens andenplads, FC Midtjylland – en kamp, der bliver uden Adnan Mohammad, der i opgøret mod Vejle indkasserede to gule kort og dermed har karantæne.

In this article