FCN-spiller efter første landsholdsudtagelse: En fantastisk følelse

Der er tilføjet en tredje FC Nordsjælland-spillers navn på U/18-landsholdskortet, til stor glæde for spilleren selv.

Victor Nelsson var en af de spillere, hvis navn kom på papiret, da U/18-landsholdets cheftræner, Henrik Clausen, satte navn på de spillere, der skal møde Ungarn i to træningskampe, der finder sted, henholdsvist, den 15. og 17. marts.

Og det er til stor glæde for spilleren.

– Det er selvfølgelig en fantastisk følelse at blive udtaget til ungdomslandsholdet. Det er et skulderklap og et selvtillidsboost af de store. Det bekræfter, at de ting du gør, og arbejder for hver dag, bærer frugt i sidste ende. Jeg er stolt over udtagelsen , og det er en stor ære at spille for mit eget land, begynder FC Nordsjælland-midtbanen, Victor Nelsson, til D’ BOLD.

Selvom det er første gang, Nelsson er at finde i U/18-landsholdstruppen, så er det ikke første gang, at han er med holdet. I oktober måned, var den unge midtbanespiller nemlig været sammen med U/18-landsholdet til en træningssamling. Men på trods af, at Nelsson har været sammen med U/18-landsholdet før, forsikrer han, at oplevelsen denne gang er anderledes.

– Jeg var også udtaget til sidste træningssamling med U/18-landsholdet i den sidste del af oktober, men det er selvfølgelig noget andet når der spilles om point, og man trækker den rød-hvide trøje over hovedet i kampene mod Ungarn, forklarer Nelsson, og fortsætter om sine landsholdskammerater:

– Der er mange gengangere fra sidste træningssamling, og der er selvfølgelig rigtig gode spillere. Jeg spiller også mod mange af spillerne i ligaen dagligt, og der kender jeg deres niveau, fortæller Nelsson, og forklarer, at han, på trods af sit manglende kendskab til den kommende modstander, føler at holdet vinde de kommende to kampe mod Ungarn.

På trods af, at denne udtagelse kun er hans første U/18-landsholdsudtagelse i sin karriere hidtil, føler spilleren, at det – på lang sigt – ser lovende ud.

– Det langsigtede mål i landsholds-regi, er at spille mig ind som en fast bestanddel på holdet, hvilket jeg først og fremmest gør ved at levere varen i de to kampe mod Ungarn, men også ved at levere godt for min klub (FC Nordsjælland, red.), forklarer den 17-årige spiller, og fortsætter om sine ambitioner på klubplan:

– Mine ambitioner for min klub, FC Nordsjælland, er selvfølgelig at spille en god sidste halvsæson, og holde den nuværende førsteplads, som vi sidder på (i U/19 Ligaen, red.). Dette føler jeg også vi har holdet til. Vi har nogle svære kampe i vente, og det bliver spændende, afslutter Nelsson.

FCN-spilleren fører, sammen med sine klubkammerater, U/19 Ligaen, med syv point ned til andenpladsen, FC Midtjylland.

In this article