Fuldtallige Lyngby U/17 slog Randers

Lyngby fik i lørdags forårssæsonens første sejr, da man hjemme besejrede Randers med 2-1 i U/17 Ligaen.

Skader og landsholdsaktivitet har været nøgleordene for Lyngbys første tre kampe i foråret, hvor det er blevet til lutter nederlag og en målscore på 0-11. En atypisk situation for de normalt så stærke sjællændere, som derfor var ekstra opsatte på at tage alle tre point, da hestene fra Randers lørdag eftermiddag kom på besøg.

Måske var det meget godt at modstanderen var netop Randers. Kronjyderne har ligesom Lyngby indledt foråret på den værst tænkelig måder, og kom således til opgøret med nederlag i forårets første to kampe.

Første halvleg bød på masser af aktivitet og flere store målchancer til begge hold, og det var tydeligt at ingen af holdene ønskede at tabe kampen. På trods af 40 målløse minutter var første halvleg underholdende, og gav forhåbning om det samme i anden halvleg.

Anden halvleg startede med Lyngby i teten, og i det 55. minut kom værterne også i front. Emilio Simonsen og Ramus Beyer var tæt på i første omgang, inden kuglen havnede for fødderne af Emil Kornvig, som drejede rundt om sig selv og hamrede bolden op i hjørnet til stor jubel for hjemmeholdets delegerede.

Det var dog ikke længe, lyngbygenserne havde tid til at juble, for fem minutter efter føringsmålet var der udlignet. Randers’ Marcus Mølvadgaard stod for assisten, mens Jesper Steendahl var manden med målet, og så var hestene tilbage i opgøret.

Med syv minutter tilbage af det jævnbyrdige og hæsblæsende opgør faldt afgørelsen, og selvfølgelig var der en ungdomslandsholdsspiller indblandet. Oliver Bjerregaard loppede efter en solotur bolden i en blød bue over Randers-keeperen, som til sin skræk blot kunne se til, mens bolden trillede i mål bag ham.

Målet var en rigtig lækkerbisken, og det endte, på trods af en storstilet Randers-offensiv i kampens slutminutter, med at blive slutresultatet.

In this article