Godt Markus Bay-mål ikke nok i U/19-testkamp

På trods af en god scoring af Markus Bay, scorede belgierne et udligningsmål, i den sidste træningskamp for det danske U/19-mandskab.

Danmarks U/19-opgør mødte Belgiens ditto, i den sidste testkamp inden Eliterunden, i en uafgjort kamp med 1-1 som slutresultat.

I en kamp, som skred begge veje, var det det danske U/19-hold, der scorede først, med en god afslutning mod nettaget af danske Markus Bay, der til dagligt tørner ud for hollandske Ajax Amsterdam. Målet kan ses forneden.

 

Spillerens mål blev dog i anden halvleg udlignet, og kampen endte 1-1. Uvejret, der inkluderede blæst og regn, gjorde ikke kampen bedre, for hverken tilskuerne eller spillerne, og kampen bød derfor ikke på de største chancer.

U/19-landsholdstræner var dog tilfreds med kampen, hvilket han også udtrykte efter kampen.

– Det var en kamp på fint niveau, og vores gameplan i forhold til deres 3-5-2 blev løst fint, forklarer Bent Christensen til pressen, kort efter kampen, og tilføjer, at han er forarget over den belgiske scoring:

– Resultatet er acceptabelt, men jeg er ærgerlig over måden, de fik scoret på, og at vi ikke fik udytte, af de fine muligheder, vi skabte.

Den næste kamp, der venter U/19-mandskabet, er Eliterunden i Serbien, der finder sted i perioden 20.-30. marts.

In this article