Kampreferat af Belgien U/19 – Danmark U/19

D`BOLD gennemgår kampen, der blev spillet tidligere i dag imellem Belgiens og Danmarks U/19-hold. Danmark fik uafgjort efter at have været foran.

Tidligere i dag kl. 14:30 mødtes Belgien U/19 og Danmark U/19 i et intenst opgør i den belgiske by Tubize. Danskerne stillede med den talentfulde keeper fra FC Midtjylland, Andreas Raahauge, på kassen. I bagkæden var der at finde Morten Rokkedal fra AaB, Jacob Rasmussen, som har stor succes i Schalke, Mads Juel Andersen fra Brøndby IF og Jacob Buus Jacobsen fra OB.

Danskerne stillede op med en femmandsmidtbane med to defensive, én offensiv og to kanter. De to defensive var Marcus Bay fra AJAX og Sammy Skytte fra Silkeborg. De tre andre midtbanespillere i startopstillingen var Nikolai Laursen fra PSV, Jacob Bruun Larsen fra Dortmund og Rasmus Kristensen fra FC Midtjylland. I angrebet var den eneste mand Mads D. Thychosen fra Midtjylland.

De unge belgiere pressede hårdt på fra start. I løbet af de første fire minutter, nåede Belgien at have to store chancer. I de følgende minutter kom Danmark bedre ind i kampen. Rasmus Kristensen havde en stor chance. Det hele foregik i et utroligt højt tempo. Efter 20 minutter havde målmand Raahauge en god redning.

I det 35. minut af kampen får Sammy Skytte bolden ude på kanten. Han smider kuglen indover. Belgierne er virkelig dårlige til at cleare bolden, så nedfaldet lander hos Marcus Bay, som banker bolden i kassen til stillingen 1-0.

Stillingen er 1-0 ved pausen.

I pausen foretog det danske landshold en masse udskiftninger. Marcus Bay, Andreas Raahauge, Jacob Buus og Jacob Rasmussen kom ud til fordel for Frederik Bay fra FCK, Peter Jensen fra FC Nordsjælland, Mikkel Kallesøe fra Randers Freja og Magnus Christensen fra AaB.

Ligesom i 1. halvleg lagde Belgien hårdt ud i 2. halvleg. De pressede danskerne godt. I det 58. minut blev Jacob Bruun erstattet af Mathias Kristensen fra Esbjerg. Efter belgiernes hårde pres, fik danskerne godt styr på kampen igen, nøjagtigt som i 1. halvleg. I det 70. minut kom Daniel Stückler fra Brøndby ind i stedet for Nikolai Laursen.

I det 75. minut udligner belgierne til 1-1. Den belgiske spiller var helt fri, og han sprintede forbi det danske forsvar og scorede.

Efter de mange udskiftninger, som havde fundet sted på begge hold, faldt niveauet drastisk. Det var ikke længere lige så intenst som i starten. Kampen var utrolig jævnbyrdig efter udligningsmålet.

Der skete ikke så meget mod slutningen, så kampen endte uafgjort, 1-1.

In this article