Lyngby U/19 gled i slutminutterne: Carlo Holse sikrede igen FCK point

FCK U/19 led i første spillerunde af U/19 Ligaen et nederlag til Lyngby, og derfor var de opsat på revanche, da de to hold i weekenden tørnede sammen igen. 

Løvernes nederlag kom i starten af sæsonen på udebane, hvorfor det FCK denne gang var på eget græs, da Lyngby kom på besøg.

Første halvleg var ikke noget festfyrværkeri, men det blev derimod kreeret i anden halvleg, hvor en af målscorerne fra første opgør i sæsonen, Lorent Callaku bragte gæsterne på 1-0 efter et flot langskudsmål.

Og lige som man skulle tro, at det ville sikre De Kongeblå sejren igen, så blev Kevin Tshiembe udvist for at nedlægge en FCK’er i eget felt med fem minutter igen. Fra pletten scorede den altid sikre Carlo Holse, og dermed sluttede kampen 1-1.

Resultatet betyder, at FCK fastholder deres femteplads foran Silkeborg, der endnu en gang mistede points – denne gang mod Esbjerg, og Lyngby rykker fra Brøndby og OB, hvorfor de nu er på en delt syvendeplads med Vejle.

 

In this article