Målorgie da Vejle U/19 slog AGF U/19

Agon Mucolli sikrede Vejle U/19 sejren i de døende minutter. Foto: Vejle Boldklub
Agon Mucolli sikrede Vejle U/19 sejren i de døende minutter. Foto: Vejle Boldklub

AGF blev tilføjet sit 12. nederlag i træk i U/19 Ligaen. Århusianerne kom ellers tilbage fra 1-3 og fik udlignet til 3-3, men få minutter før tid sikrede Agon Mucolli sejren for vejlenserne.

AGF startede sæsonen ud med to sejre i tre kampe, men siden da er det blot gået én vej for Christian Flindt Bjergs unge tropper. Samtlige 11 kampe siden 1-0-sejren over Brøndby i tredje runde af U/19 Ligaen, d. 12. september, er blevet tabt, og der blev flere piller at sluge for århusianerne, der tirsdag besøgte Vejle.

Dog fik ‘De Hvide’ en scoringsmæssig god start på opgøret i Vejle, da Lucas Jackson Møller med et hårdt spark passerede Vejles målmand, Jakob “Yankie” Henriksen, efter cirka en halv times spil. Vejle nåede dog lige at give AGF en lille mavepuster inden halvleg, da den livlige kantspiller Christian Kudsk fandt Patrick Rasmussen med sit indlæg. 1-1 ved pausen efter en rimelig lige første halvleg.

Kort efter pausen fortsatte Vejle og Patrick Rasmussen, hvor de slap. Denne gang var det efter et hjørnespark, at Vejle-angriberen slog til ved at sende bolden det sidste stykke ind over stregen. Da indskiftede Kristian Kirkegaard midtvejs i anden halvleg gjorde det til 3-1 lignede det en afgørelse mod de trængte AGF’ere.

Dog viste AGF stor moral, da de satte gang i et storstilet comeback. I det 78. minut skubbede angriberen Mathias Laursen århusianerne tilbage i opgøret ved at skrabe et indlæg fra Ahmed Said i netmaskerne, og blot fem minutter senere kom den forløsende udligning, hvor Nimo Gribenco fulgte op på en retur i straffesparksfeltet. 3-3.

Men heller ikke en tirsdag aften i Vejle bragte noget udbytte for AGF. Vejle-profilen Agon Mucolli sparkede med et pænt, følt spark bolden i nettet til 4-3 fra en position udenfor feltet. Derefter satte AGF alt ind på en udligning i de døende minutter, og fik sat Vejle under hårdt pres. Flere gange kom de tæt på forløsningen, men det sluttede med den 12. nedtur i træk for AGF’s U/19-mandskab, som fortsat ligger sidst i U/19 Ligaen. Vejle derimod ligger placeret lige midt i rækken på en syvendeplads.

In this article