Nulløsning mellem Lyngby og Randers i U/19 Ligaen

I en chancefattig kamp præget af disciplin og manglende skarphed lykkedes det ingen af holdene at sende bolden det sidste stykke ind over målstregen.

Det var to hold fra den nederste halvdel af U/19 Liga-tabellen, som begge var kommet fint fra start i forårssæsonen, der stod overfor hinanden i Lyngby lørdag, da Randers var på besøg. Hver især havde holdene hentet fire point siden vinterpausen forud for lørdagens opgør. Det kunne dog tyde på, at de to mandskaber i højere grad ville forsøge at undgå, at den fine stime blev brudt, end i stedet at bruge selvtilliden fra de seneste kampes pointhøst til at tage teten i kampen.

I hvert fald var det to disciplinerede mandskaber, der åbnede opgøret, og her lykkedes særligt de gæstende randrusianere med et presspil, der førte til flere erobringer, dog uden det for alvor resulterede i målchancer. Midt i første halvleg fik hjemmeholdet dog sat deres spil bedre, og kampens hidtil største chance tilfaldt da også De Kongeblå og Jens Odgaard, der fik bolden efter et flot Lyngby-angreb, tog et par træk og sparkede bolden på stolpen. Søren Wæver, hjemmeholdets højre back, var hurtigt over returen, men heller ikke han kunne sende bolden i netmaskerne. Randers kom bedre med igen kort før pausen, hvor de var tæt på med et hjørnespark.

Heller ikke i anden halvleg, der som første startede målløst, blev det til andet end halve forsøg, hvor Lyngby havde et par langskudsforsøg, mens hjemmeholdets keeper, Jonas Elkjær, måtte ud i en fodparade for at afværge et af gæsternes forsøg. Alt i alt manglede nok den sidste vilje til helhjertet at gå efter sejren, og den manglende skarphed på banens sidste tredjedel gjorde altså, at kampen sluttede uden scoringer.

Dermed har begge hold nu hentet fem point i forårssæsonen – Randers på fire kampe, Lyngby på tre, og Lyngby indtager nu rækkens syvendeplads, mens kronjyderne fortsat er næstsidst.

In this article