OB U/17 vendte truende nederlag til sejr

I en kamp med høj intensitet, straffespark og fire mål trak OB’erne det længste strå i lørdagens U/17 Ligakamp hjemme mod Randers.

Det var de stribede fra Odense, der startede kampen mest på bolden, men grundet for langsom boldomgang fik hjemmeholdet ikke skabt de helt store muligheder i første halvleg. Til gengæld viste gæsternes Marcus Mølvadgaard stor skarphed efter 11 minutters spil, da han tog sagen i egen hånd og efter en flot solotur omkring kanten af OB-feltet sparkede Randers-føringen ind i det lange målhjørne.

Den stilling holdt til pausefløjtet men så heller ikke meget længere – fire minutter inde i anden halvleg bragte Alexander Molberg nemlig balance i regnskabet for fynboerne, da han pandede et hjørnespark i kassen. En intens anden halvleg, som var præget af mange frispark, fortsatte det høje underholdningsniveau, og blot fem minutter efter OB’ernes udligning tilkæmpede hjemmeholdets Phillip Stoustrup sig et straffespark, som han selv omsatte til 2-1-føringen.

Den uheldige start på anden halvleg tvang randrusianerne til en modreaktion, og det lykkedes da også gæsterne at tilspille sig en lille håndfuld store chancer, men skarpheden manglede, og derfor kunne Mads Frøkjær i kampens overtid lukke og slukke for OB, da han blev sendt afsted i dybden af Elias Lamnaouar og dermed kunne score kampens sidste mål til slutresultatet 3-1.

Kampens resultat betyder, at OB hænger på i det nederste af subtoppen af tabellen, mens Randers med forårets andet nederlag fortsat kæmper i bundstriden.

In this article