Overtidsscoring gav Randers U/19 et point ude mod OB

OB jagtede forårssæsonens første sejr i opgøret mod Randers i U/19 Ligaen.

I lørdagens U/19 Ligarunde skulle Randers Freja forsøge at hale ind på OB, der før kampen med en plads i tabellen som nummer ti lå en placering højere end kronjyderne med et forspring på fem point – og det var netop dette forspring, Randers skulle forsøge at mindske i udekampen mod fynboerne.

Det var et Randers-mandskab med kampe i benene, der troppede op i Odense lørdag. Foruden kampen weekenden før, hvor kronjyderne hentede sæsonens første sejr, havde de onsdag været en tur forbi topholdet, FC Midtjylland, hvor det blev til et snævert nederlag, og selvom det muligvis ikke skyldtes randrusiansk træthed, var det altså OB, der kunne sende bolden i nettet som de første. Det skete, da Mads Jørgensen fik chancen fra ellevemeterpletten på et straffespark, der gav OB føringen. Umiddelbart efter lykkedes det dog Randers at bringe balance i regnskabet, da randrusianernes målfarlige forsvarsspiller, Kasper Vernersen, havde bevæget sig med frem i forbindelse med et frispark, der via en andenbold førte til en tilfældig chance, som Vernersen udnyttede.

Herefter faldt kampen en smule i intensitet, men med et kvarter igen faldt så kampens tredje scoring. OB’ernes Kristian Weber fandt ivorianske Yao med en aflevering på tværs af målet, som offensivspilleren resolut sendte i kassen til hjemmeholdets anden føring. Herfra pressede udeholdet på for det udlignende mål, og Randers havde flere gode forsøg, og dybt inde i dommerens overtid, nærmere bestemt i det fjerde tillægsminut, fløjtedes så kampens andet straffespark – denne gang til gæsterne, da OB’s Alexander Hemmingsen ramte bolden med hånden. Kasper Vernersen blev sat til at eksekvere, og dermed sikrede han med sit andet mål Randers det ene point med sin straffesparksscoring til slutresultatet 2-2.

Dermed er det fortsat fem point, der adskiller OB på 10. pladsen og Randers på 11. pladsen.

In this article