Randers U/19 fik sæsonens første sejr mod ærkerivaler trods rødt kort

For første gang i sæsonen forlod Randers U/19 banen med tre points, og sejrens sødme blev ikke dårligere af, at den kom mod ærkerivalerne fra AGF. 

Randers lå forud for forårssæsonen håbløst sidst i U/19 Ligaen, efter som at de kun havde skrabet to points i løbet af efteråret. Ligeledes var der plads og behov for forbedring i nabolejren AGF, som lå andensidst. De to hold startede forårssæsonen mod hinanden i et intenst og vigtigt lokal- og bundbrag.

Hjemmeholdet var dem som kom bedst fra start. Både Lasse Storvang og Faris Bijedic var tæt på i første halvleg, men kampen sluttede 0-0.

I anden halvleg blev opgaven væsentligt sværere for Randers, da anfører Jeppe Olsen blev sendt tidligt i bad, da han blev præsenteret for sit andet gule kort i kampen.

Det virkede dog ikke til at påvirke hjemmeholdets ti mand synderligt – i hvert fald ikke negativt. Få minutter før kampens slutfløjt sejlede Mikkel M. Pedersens frispark igennem feltet og ind i mål til 1-0, og dermed en overraskende føring til hjemmeholdet.

Hestenes forsvar havde en god dag på kontoret og sørgede for at holde AGF fra de store chancer kampen igennem – også efter udvisningen. Derfor sluttede kampen 1-0 til Randers, der med sin første sejr rykker tre points tættere AGF, således at der nu kun er et points mellem de to. Randers har sågar to kampe i hånden til at spille sig forbi lokalrivalerne og væk fra sidstepladsen.

In this article