Sen scoring afgjorde U/17 lokalderby

Randers forårsdebuterede med en hjemmekamp mod lokalrivalerne fra AGF. En lige kamp sluttede med en 0-1 sejr til århusianerne.

Hverken Randers eller AGF har haft den efterårssæson, de havde håbet på. Derfor ser begge hold forårssæsonen som en ny start. De hvide fra Jyllands hovedstad sæsondebuterede i slutningen af februar med en udekamp mod FC Nordsjælland, som man tabte 4-0. Den triste oplevelse skulle man vende til sejr mod Randers.

Og det startede meget godt. Kunstgræsset var en klar fordel for de teknisk stærke østjyder, som flyttede bolden godt og hurtigt rundt, mens Randers manglede den sidste skarphed i flere tilfælde. Første halvleg sluttede uden scoringer.

Tilskuerne på kunstbanen ved BioNutria Park fik af samme skuffe i anden halvleg. AGF var bedst på bolden og virkede hurtigere og mere afklarede end værterne, selvom de lyseblå da også skabte chancer, som kunne have ført til mål. Alligevel lå det i luften, at gæsterne ville score, og ganske rigtigt kom AGF på 1-0. Målscoreren var Nikolaj Aaby Jørgensen, og selvom Randers efterfølgende kom fint tilbage og dominerede i slutminutter, forblev Aaby Jørgensens scoring kampens eneste.

AGF vandt lokalderbyet med 0-1 og rykker et par pladser op i tabellen, så Allan K. Jepsens tropper nu er nummer 10. Hestene fra Randers er nummer 12 og uden sejr siden 17. oktober sidste år.