Trænerrokade på ungdomslandsholdene

Efter Bent ’Turbo’ Christensen tirsdag stod i spidsen for sin sidste U/19-landskamp træder nuværende U/21-assinsistenttræner til
Da U/19-landsholdet tirsdag slog Montenegro med hele 7-1, var det også sidste kamp som U/19-landstræner for Bent ’Turbo’ Christensen. Derfor skal der en ny landstræner til, og her er DBU blevet enige med den nuværende assistenttræner for U/21-landsholdet, Henrik Clausen, om at overtage stillingen fra 1. juli.
Henrik Clausen bliver ansat på en 2-årig aftale.

Samme dag kommer Uffe Pedersen til fra OB hvor han har været talentansvarlig og A+ træner. Da Danmark var vært for U/21-EM slutrunde var Uffe Pedersen ligeledes assistenttræner for U/21-landsholdet under Keld Bordinggård.
Reelt set skal Uffe Pedersen kun være assistenttræner for U/21-landsholdet deltid, da han samtidig skal være for U/20-landsholdet.
Aftalen løber til og med et eventuelt EM i Polen i 2017.

Foruden de to ansættelser, bliver Esbjergs nuværende A+ træner, Jens Letort, assistenttræner på U/19-landsholdet.

Om ansættelserne siger DBU’s talentudviklingschef, Flemming Berg, til DBU’s egen hjemmeside:

– Samlet set er jeg meget tilfreds med at vi kan “forfremme” en af vores egne dygtige træner, hente helt nyt blod ind og ydermere hente en rutineret herre tilbage i folden. Det styrker sammenholdet og kraften i vores landstrænergruppe, som bestemt fortsat er med meget høj kvalitet.

Resten af trænerkabalen for U16, U17 og U18 forventes at blive meldt ud i den kommende uge

In this article