U/19-landsholdet: 16 ud af 18 udtaget til Elite Round – se truppen her

Foto: DBU
Foto: DBU

U/19-landstræneren har nu sat navn på 16 ud af i alt 18 spillere, som skal forsøge at kvalificere Danmark til U/19 EM til sommer ved Elite Round i Serbien.

Mellem den 20.-30. marts venter der det danske U/19-landshold store opgaver. Ved den afgørende Elite Round i Serbien, skal holdet forsøge at opnå en førsteplads i en gruppe, hvor Frankrig, Montenegro og Serbien venter.

Kampene er lige om hjørnet, så U/19-landstræner, Bent Christensen Arensøe, er næsten færdig med at udtage sin trup.

– Jeg har selvfølgelig gjort mig nogle tanker om, hvilke typer vi skal bruge ift. de modstandere, vi skal møde. Det har så gjort, at jeg ikke har udtaget samtlige spillere endnu, jeg mangler stadigvæk nogen. Jeg ser stadigvæk de sidste kampe, og så regner jeg med på søndag (i morgen, red.) at udtage de sidste, sådan så vi får 18 med, siger Bent Christensen Arensøe i en video på DBU’s Facebook-side for ungdomslandsholdene.

Der er bl.a. blevet plads til en debutant i truppen, nemlig Andreas Skovgaard fra FC Nordsjælland. Ham glæder landstræneren sig over at have med.

– Jeg har taget Andreas Skovgaard med, som er ny i landsholdsregi. Så det bliver spændende, men han har spillet for FC Nordsjælland og fået debut på førsteholdet. Vi har været ramt af skader på stopperpositionen, så det bliver spændende med ham.

Den foreløbige trup til Elite Round i Serbien (16 ud af 18 udtaget):

Andreas Raahauge (FC Midtjylland)
Daniel Iversen (Leicester City)

Alexander Munksgaard (FC Midtjylland)
Andreas Skovgaard (FC Nordsjælland)
Jacob Rasmussen (Schalke 04)
Morten Rokkedal (AaB)

Andreas Heimer (B93)
Jacob Bruun Larsen (Dortmund)
Jacob Buus Jacobsen (OB)
Mathias Kristensen (Esbjerg fB)
Mikkel Duelund (FC Midtjylland)
Rasmus Kristensen (FC Midtjylland)
Sammy Skytte (Silkeborg IF)

Kasper Dolberg (Ajax)
Mads Døhr Thychosen (FC Midtjylland)
Magnus Christensen (AaB)

In this article