Endelig! 15. gang blev lykkens gang for AGF U/19

Efter 14 nederlag på stribe, fik AGF endelig brudt deres negative stime. Århusianerne vandt overraskende 2-0 hjemme mod FC København.

Det har i denne sæson ikke just været nogen leg at være ungdomsspiller på AGF’s U/19-hold, og ikke meget tydede på, at det ville blive bedre fredag aften, da de mødte FC København på hjemmebane.

Første opgør var endt 1-0 til de københavnske løver, og rækkens nummer fem kom til Fredensvang i ganske fornem form. Hjemmeholdet derimod var uden sejr siden 12. september 2015, og derfor var oddsene imod dem.

Derfor blev der også løftet øjenbryn, da Lukas Jackson Møller, efter kun få minutter, fra venstre side, lagde en bold ind til Jens Stage, der efter en mindre soltur, hamrede bolden i nettet til 1-0 efter blot få minutter.

Føringen holdt til pause. Hovedstadsklubben var i problemer – og det blev kun værre efter pausen.

Et kvarter inde i anden halvleg blev AGF-profilen Michael Zacho nemlig nedlagt i feltet, og det efterfølgende straffespark eksekverede han selv til 2-0.

Gæsterne formåede ikke at kæmpe sig tilbage, hvorfor det altså resulterede i tre points til AGF, som fortsat indtager sidstepladsen i U/19 Ligaen med kun ni points. FC København fastholder ligeledes deres femteplads.