Hårdt slid bag årets første sejr til Randers U/17

Det var ikke kønt, men det var de formentlig bedøvende ligeglade med i Randers, som i lørdagens forårssol besejrede Vejle med 1-0 i U/17 Ligaen.

Begge mandskaber kom til kampen med ømme ben og et sind, som var præget af dårlige resultater. Randers havde onsdag tabt forårssæsonens fjerde kamp ud af fire mulige, mens Vejle selvsamme dag ligeledes måtte gå slukørede fra banen, da de rødklædte kun fik 2-2 mod Haderslev i en kamp, man ellers sad tungt på.

Gæsterne fra Kronjylland var bedst i kampens start, hvor man var både aggressive og ærgerrige. Nej, sulten efter sejr var bestemt til stede, og da Vejle omvendt slet ikke kunne få spillet til at fungere, var det grundlag for en tidlig scoring til gæsterne.

Gustav Friis Overgaard steg efter syv minutters spil til vejrs på et frispark, og med sit første sæsonmål headede Randers-spilleren sit hold foran. Nu lugtede Randers blod!

Og det ment i bogstavelig forstand, for i det 24. minut fik kampens tilskuere en oplevelse, de nok helst havde været foruden. Gæsternes Magnus Rugholm kom skævt ind i en duel med Vejle-keeper Frederik Kallesøe, som ganske forfærdeligt kom ud af sekvensen med et brækket skinneben.

Den grusomme situation fik Vejles spillere til at tage skeen over i den anden hånd, og i den resterende del af opgøret var VB klart bedst.

Anden halvleg blev således ét langt Vejle-pres, og Randers’ unge spillere så noget tunge ud. Midtugekampen mod AaB sad tydeligvis i benene, og kampens afslutning var ren og skær overlevelse for Mads Lyngs tropper, som skal have ros for en brav arbejdsindsats igennem alle 80 minutter.

Trods flot spil og massevis af chancer lykkedes det aldrig Vejle at passere en velspillende Nicklas Rulle i Randers-buret. Derfor kunne hestene fra Kronjylland efter 80 lange, hårde minutter løfte hænderne over hovedet og fejre årets første sejr.