De forsvarende U/17-mestre i ny skuffelse

Lørdag eftermiddag tog de forsvarende U/17-ligamestre fra Brøndby på hjemmebane imod AGF. Værterne havde bolden mest, men boldbesiddelsen blev ikke omsat til mål.

I sidste sæson vandt de rub og stub og snuppede guldmedaljerne, men i denne sæson lader succesen vente på sig for Brøndbys U/17-hold. Holdets årgang 2000 besidder ikke samme kvalitet som 1999 eller 1998 for den sags skyld. Anton Hendriksen er eneste U/16-landsholdsspiller for sjællænderne, og lørdag var han at finde i startopstillingen for de blågules U/19-hold.

Søren Weber Jul er over vinteren blevet erstattet af Albert Capella, men resultaterne er ikke blevet bedre af den grund. De blågule gik til kampen uden sejr i tre kampe. Tirsdagen inden kampen tabte man tilmed 2-0 til FC Nordsjælland, og led endnu et knæk i forhåbningen om bronzemedaljer.

Lørdagens modstander fra AGF gik ligesom værterne fra Brøndby til kampen uden den store selvtillid i bagagen. De seneste to kampe, holdet havde deltaget i, havde begge udmøntet sig i nederlag, så der revanche til gode for begge mandskaber.

Hjemmeholdet startede kampen, som Albert Capella indiskutabelt havde instrueret dem. Boldbesiddelsen var klart i Brøndbys favør, men det kneb med at skabe store målchancer. Det gjorde det også for AGF, så derfor 0-0 ved pausen.

I anden halvleg kom gæsterne fra Aarhus bedre med, og Allan K. Jepsens tropper fik skabt de chancer, der skal til, for at vinde. Chancerne blev dog ikke omsat til mål, så derfor sluttede en jævnbyrdig U/17-kamp med 0-0.