U/16-Futurelandsholdet banker Sverige 4-0

future

Det danske Futurelandshold spillede tirsdag aften mod Sverige. Danskerne havde overtag i det meste af kampen og hev i anden halvleg sikkert sejren i land.

Under en mere eller mindre blå himmel med solens stråler over sig, vandt det danske Futurelandshold en sikker sejr over Sverige.

Første halvleg var uden mål, men danskerne havde overtaget lige fra start. Efter 25 minutter kunne Jonathan Dahl fra FC Midtjylland dog have bragt danskerne foran. Danmark havde fået dømt straffespark til sig, og Dahl stod klar på pletten. Desværre for danskerne brændte Dahl, og der stod stadig 0-0.

Kort efter havde Esbjergs Patrick Egelund en stor chance, men heller ikke der, ville bolden ind i målet.

Efter 40 minutters spil fløjtede dommeren til pause, og kampen var fortsat uden mål.

Det skulle danskerne så vise sig at for ændret drastisk på i anden halvleg. Landstræner Per Holm skiftede Emil Johansen, Felix Winther og Mikkel Damsgaard ud til fordel for Andreas Lauridsen, Lucas Møller Jensen og Nikolaj Skøtt. De to sidstnævnte skulle vise sig at blive en positiv investering i kampen.

Efter fire minutters spil rettede Jonathan Dahl op på sit straffespark og bankede i åbent spil bolden i nettet til 1-0. Og kun fem minutter senere var indskiftede Nikolaj Skøtt på pletten, da han udnyttede en fejl af svenskernes målmand, og bankede bolden i mål til stillingen 2-0.

De fire danske målscorere. Foto: Landsholdsfodbold, herreungdom - Facebook
De fire danske målscorere.

Det gav danskerne masser af energi, og efter 56 minutters spil øgede de føringen yderligere. Det var Lucas Møller, der satte bolden bag svenskernes målmand denne gang.

Kort efter scoringen lavede Per Holm to ændringer på holdet. Ind kom Mathias Lewandowski og Sebastian Jørgensen, som erstattede https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Rytter og Anders Klynge.

Med et kvarter igen, var det blevet Patrick Egelund, som tidligere på kampen havde brændt en chance, til at score. 4-0 var så resultatet. Og det var det lige til slutfløjt. Inden Egelunds scoring var Jacob Trenskow fra AGF blevet sat på banen i stedet for kampens første målscorer, Jonathan Dahl. Trenskow kunne have bragt danskerne på 5-0, men bolden ramte overliggeren.