Kedelige Lyngby U/17 i ny nulløsning

Er man glad for mål og underholdning, så skal man ikke overvære Lyngbys kampe i U/17 Ligaen. For tredje kamp i streg spillede de kongeblå 0-0, da man lørdag eftermiddag gæstede HB Køge.

Hverken Lyngby eller HB Køge har fået den start på foråret, som man kunne have ønsket, og bronzemedaljerne synes ikke længere at være et tema. Lyngby har været ramt af skader, og især fraværet af topscorer Emilio Simonsen har været smertefuldt for forstadstalenterne, som i de seneste seks kampe har scoret sølle to gange.

HB Køge har haft en godkendt start på foråret med to sejre og to nederlag. Senest har holdet deltaget i en international turnering i Marokko. Svanernes kamp mod Lyngby var den første i U/17-ligaregi i små tre uger.

Lyngby startede kampen bedst, og burde være kommet foran allerede i indledningen, men skarpheden svigtede gæsterne. Alligevel sad man med fornemmelsen af, at Lyngby nok skulle få scoret. Om det var Emilio Simonsens tilstedeværelse, der påvirkede holdkammeraterne positivt, skal være uvist, men i hvert fald fejlede lyngbygensernes spilleglæde intet.

Soufian Dhaflaoui, Daniel Soidik og topscorer Simonsen havde alle store målchancer i kampens første 40 minutter, men ingen scoringer.

Anden halvleg blev en smule mere rodet, men stadig med Lyngby i teten. HB Køge havde ikke meget at byde på, og ganske atypisk forfaldt svanerne til lange bolde, også uden held. Nej, det var i den anden ende af banen, at begivenhederne udspillede sig, og her havde Køge-keeper Andreas Piilgaard voldsomt travlt. Piilgaard var værternes bedste og havde tilmed overlæggeren som hjælpende hånd, da Emilio Simonsen forsøgte sig med en first-timer.

Lyngby var dominerende fra start til slut, men i fodbold skal man score, hvis man vil vinde, og det magtede de kongeblå ikke. LBK-keeper Oskar Snorre kunne efter kampen prale af tredje clean sheet på stribe, mens holdets offensive kræfter bør kigge indad. Kampen sluttede 0-0.

In this article