FC Nordsjælland U/19 sejrede i målrig udekamp mod Silkeborg

Med en 3-2-sejr ude over Silkeborg U/19 holder FC Nordsjælland fast i toppen af U/19 Ligaen.

Silkeborg Kunstbane lagde lørdag (kunst)græs til U/19 Liga-opgøret mellem FC Nordsjælland U/19 og byens hold.

Hjemmeholdet havde i første halvleg svært ved at knække koden i FC Nordsjælland-forsvaret. De lagde et hårdt pres mod gæsternes mål fra start, men manglede kynismen og den sidste skarphed for at komme foran.

Noget som FC Nordsjælland udnyttede, da de kort inden pausen scorede to mål ved Andreas Olsen og Jakob Johansson, der altså sikrede en pauseføring til gæsterne på 2-0.

I anden halvleg kom Silkeborg igen bedst ud. Efter kun seks minutter reducerede Rasmus Lysdal til 2-1, og så var kampen igen vidt åben.

Desværre for hjemmeholdet led de mod slutningen et indkasseret mål, da Daniel Skov brød igennem og gjorde det til 3-1.

Alligevel kæmpede hjemmeholdet videre, og i overtiden bragte Thomas Santos kortvarigt spændingen tilbage, da han udnyttede målscorer Lysdals oplæg og scorede til 3-2.

Det blev dog kampen slutresultat, og dermed fastholder FC Nordsjælland deres førsteplads foran FC Midtjylland, der dog fortsat har fire kampe i hånden. Silkeborg ligger fortsat nummer seks.