U/20-landsholdet for uskarpe: Taber til Italien

De danske U/20-drenge havde en masse gode angreb, men skarpheden manglede, da de onsdag tabte 2-0 til Italien i en træningskamp.

Begge mandskaber var mødt op til dagens U/20-landskamp i Legnano nær Milano med en offensiv indstilling til kampen. Italien stillede op med et rigtig stærkt mandskab med en del ældre spillere, hvilket selvfølgelig besværliggjorde tingene en smule for de danske drenge mod en ellers udmærket testmodstander.

Allerede efter 11 minutters spil gjorde Italien det onde ved Danmark. Det danske forsvar fik ikke clearet bolden i tide og derfor kunne Italiens Leonardo Morosini bringe værterne i front. 1-0 til de azurblå fra Italien.

Dette tog dog ikke pusten af danskerne. De fortsætter med at kæmpe for udligningen, og mange gennembrud og velspillede angreb på de danske kanter udmønter sig i flere gode chancer – dog uden mål til følge. Første halvleg ender altså med 1-0 til hjemmeholdet.

I pausen skifter landstræner Niels Frederiksen ud på et par pladser. Målmand Daniel Iversen fra Leicester kommer ind i stedet for Viborgs Sebastian Linnet John, mens Mathias Hebo fra FC Fredericia kommer ind i stedet for AC Horsens’ Jonas Gemmer.

I anden halvleg lykkes det lidt bedre for danskerne at få skabt presset lidt højere på banen. Det, der kendetegnede første halvleg for danskerne, fortsætter desværre i anden halvleg. Gæsterne har svært ved at få omsat en masser chancer til mål. Selvom danskeren har bolden det meste af tiden, er det i stedet italienerne, der kommer på tavlen endnu engang.

Italien får i det 86. minut tilkendt et straffespark. Det omsætter Antonio La Gumina sikkert og udbygger Italiens føring. Kort tid efter får Italien tilkendt endnu et straffespark, som de dog brænder.

Lige inden kampen slutter får Danmarks Malthe Johansen sit andet gule kort, og derfor slutter Danmark med ti mand. Der sker ikke flere ændringer på måltavlen og derfor vinder Italien 2-0.

In this article