OB satser stort på talentudviklingen

Fra næste sæson af vil der være flere fuldtidsansatte ungdomstrænere i OB.

Når de møder ind igen efter sommerferien i OB er det med flere fuldtidsansatte trænere. Klubben vil nemlig bruge flere ressourcer på talentudvikling, hvilket også betyder, at flere af de specialtrænere, der i denne sæson har at gøre med Superliga-truppen, i næste sæson også kommer til at arbejde mere med ungdomsholdene.

Det vækker selvfølgelig glæde hos talentchefen i OB, Tonny Hermansen, der ser frem til at det nye setup kommer i aktion.

– De dygtigste talenter skal have de dygtigste trænere, og vi har valgt vores trænere efter, at de lever op til vores ambitioner og passer ind i den kultur og hverdag, som vi ønsker skal kendetegne Odense Boldklub. Vi har hidtil haft fuldtidstrænere på U17- og U19-ligaholdene, og fremover bliver vores U15-træner også fuldtidsansat, ligesom vi skruer op med en T+-træner og en Øens Hold-træner på fuld tid. Det giver os et set-up, hvor vi kan skabe en ensartet og tydelig måde at agere på som klub. Jeg glæder mig til, at den nye organisation træder i kraft til sommer, og at vi kan byde velkommen til nogle nye spændende kolleger, siger Tonny Hermansen til klubbens egen hjemmeside.

Ungdomsafdelingen får altså en masse nye ansigter efter sommeren. Kim Engstrøm kommer til fra Vejle og bliver ny U/19-cheftræner, mens U/17-holdet får en ny assistent i Andreas Bech, der kommer til fra Næsby. Brian Arresø bliver igen holdleder for både U/17- og U/19-holdene, mens U/15 får Mathias Kirk og Mads Timm som assistenttrænere, og sidst får U/14 Simon Ditlevsen som assistent.

– Kim Engstrøm kender jeg rigtig godt fra vores fælles tid i Vejle, og han arbejder hårdt og målrettet, ligesom Andreas Bech, som senest har været med til at bringe Næsbys U17 Divisions-drenge op på et nyt niveau, siger Tonny Hermansen.

OB beholder sin A-licens i næste sæson, hvilket betyder at både U/17- og U/19-holdene spiller i den bedste nationale række igen i næste sæson.

In this article