AaB U/17’s omstillinger gav pote mod Vejle

Selvom Vejle havde bolden mest i opgøret mod AaB i U/17 Ligaen, så var det stadig aalborgenserne der trak sig sejrrigt ud af opgøret med en sejr på 3-0.

Hjemme i Aalborg tog AaB lørdag i mod gæsterne fra Vejle i U/17 Ligaen, hvor begge hold havde noget at spille for. Hjemmeholdet havde brug for point for at holde fast i toppen, mens Vejle desperat havde brug for point for at komme væk fra bunden.

Begge hold kom ud til kampen med ambitionen om at være det styrende hold. Det kastede ikke rigtig de helt store chancer af sig.

Dog fik aalborgenserne allerede bragt sig i front efter 14 minutters spil, hvor Wessam Abou Ali kunne sparke bolden ind i tomt mål efter fint forarbejde fra Nicklas Aagaard.

Selvsamme Ali var tæt på at fordoble scoringen, da han kom alene med Vejle-keeper Mathias Peguero Sanchez Eriksen. Vejle-keeperen fik dog afværget forsøget.

Hele første halvleg var præget af et Vejle-mandskab, som var mest på bolden, men som aldrig rigtigt kom frem til de helt store chancer. I stedet havde AaB fået udbytte af en af deres mange omstillinger. Fortjent pausestilling 1-0 til hjemmeholdet.

Allerede fem minutter inde i anden halvleg var den gal igen foran Vejle-målet. Her var det AaB’s Jonatan Stæhr der kunne krediteres for en scoring. 2-0 til AaB.

I perioden efter svarede Vejle godt igen. De fik skabt en masse fine chancer og udeholdets Nikolaj Lebæk fik endda annulleret en scoring.

Hjemmeholdet fortsatte taktikken fra første halvleg, og det udmøntede sig også i kampens sidste scoring. Et angreb, der startede helt nede fra de bageste rækker resulterede i endnu en scoring fra Ali, der fik bolden serveret inde foran mål fra Stæhr.

Efter målet gik pusten af et godt kæmpende Vejle-mandskab og det blev heller ikke til mere. Slutresultatet på kampen blev 3-0 til AaB. Efter sejren rykker AaB forbi FC Midtjylland og overtager tredjepladsen. Vejle placering i ligaen blev forværret, da Randers Freja hopper forbi dem. Derfor ligger de nu næstsidst i U/17 Ligaen.

In this article