AGF U/19 manglede kynismen

AGFs U/19-hold tørnede sammen med Esbjergs ditto, der udnyttede de defensive fejl begået af modstanderen, i et 4-2-opgør.

AGFs U/19-hold var ikke ramt af held, men af betydningsfulde fejl, da Esbjerg gæstede AaB i lørdags.

Kampen begyndte skidt for værterne, idet Esbjerg scorede til 1-0 blot få minutter inde i kampen, efter en forsvarsfejl. Målet blev et lille wake-up-call for AGF, der rejste sig med aggressivitet og løbevillighed. Det fik de også et par chancer ud af, men ingen, der blev konverteret til mål.

Det var også derfor, at AGFs fans blev overraskede over, at Esbjergs andet mål i kampen faldt inden AGFs udligning. Målet viste sig at have slået værterne lidt ud, men de kom stærkere ud i anden halvleg, hvor de, på trods af mange chancer, ikke formåede at placere bolden i nettet.

3-0 stod der på måltavlen, efter at AGF ikke udnyttede sine chancer, men de formåede at få et konsolationsmål af Ahmed Said, hvorefter Esbjerg igen scorede. Kampens sidste mål faldt kort før kampens slutfløjt, da AGFs Mathias Laursen reducerede til 2-4.

FC København hedder den kommende modstander for AGFs vedkommende, mens Esbjerg møder OB i deres næste kamp.

In this article