Amir Al-Ammari: Selvfølgelig vil jeg blive i Brøndby

Brøndbys svenske midtbanespiller Amir Al-Ammari har kontraktudløb til sommer, men U/19-spilleren har ikke travlt med at komme væk.

I juli 2013 hentede Brøndby den dengang 15-årige Amir Al-Ammari i svenske Husqvarna. Det er siden blevet til en masse kampe i de danske ungdomsligaer for midtbanedynamoen med iranske rødder, foruden én enkel optræden for det svenske U/18-landshold.

Men til sommer udløber Amir Al-Ammaris kontrakt. Men hvis det står til hovedpersonen selv, betyder det ikke, at Al-Ammari er færdig med at trække den blå-gule trøje over hovedet. Tværtimod:
– Selvfølgelig vil jeg blive i Brøndby. Det er det eneste jeg vil og tænker over, fortæller Amir Al-Ammari til 3point.dk

Det er dog ikke op til ham selv, hvorvidt kontrakten bliver forlænget. Hans eget fokus ligger ikke udenfor banen, men derimod på banen:
– Jeg har kontraktudløb til sommer, så mit eneste fokus frem til sommer er kun Brøndby, og på at arbejde hårdt hver dag på træningsbanen for at udvikle mig som spiller, og også for at kunne præstere hver weekend og hjælpe mit hold.

Hvis du vil blive klogere på midtbanespilleren kan du læse D’BOLDs Fokus På-artikel fra august 2015.

In this article