Randers FC: Babayan tættere på førsteholdet

Embed from Getty Images

20-årige Edgar Babayan der til dagligt spiller i Randers, har været forrygende for reserveholdene her i foråret og har taget store skridt i hans udvikling. 

Edgar Babayan scorer mål på stribe for Randers reservehold, men på førsteholdet er det endnu ikke blevet til det helt store gennembrud og en masse spilletid. Sportschef Ole Nielsen mener dog at han blot skal fortsætte med at arbejde hårdt.

– Edgar er kommet tættere på holdet qua hans indsats i opstarten og i foråret. Han har taget nogle positive steps, så det ser rigtig godt ud med ham, siger han til bold.dk

Babayan scorede bl.a. i Randers træningskamp mod IFK Göteborg, men i Superligaen er det kun blevet til et enkelt indhop. Den 20-årige midtbanespilles kontrakt udløber til sommer, men Randers er i dialog om en eventuel forlængelse.

– “Vi er i en god dialog med Edgar. Det handler både lidt om, hvad vi tænker og hvad han tænker. Men vi snakker om at give det yderligere en chance for at se, om vi kan fylde yderligere på ham, som han kan blive Superliga-spiller”, siger sportschef Ole Nielsen.

Edgar Babayan har spillet sine ungdomsår i klubben Randers Freja.

 

In this article