Brandur Hendriksson har ikke opgivet FC København

Embed from Getty Images

Man husker måske pokal-helten Brandur Hendriksson, der flere gange nettede for FC København i sidste sæson. Nu er han udlejet til Vendsyssel FF, men færingen har ikke opgivet håbet om en dag at spille for FCK.

Brandur Hendriksson har haft en god til i Vendsyssel FF ifølge ham selv, og selv om han trives ganske godt i det nordjyske, kunne han stadigvæk godt tænke sig en dag at iklæde sig den hvide københavnske trøje.

– Det er et dejligt sted at være med gode faciliteter, og det er et godt hold, vi har. Jeg har spillet en masse kampe, og selvom vi ikke har fået så mange sejre, trives jeg rigtig godt, siger Hendriksson til bold.dk.

Hvad der skal ske i næste sæson ved han endnu ikke.

– Det er svært at svare på. Jeg ved ikke helt selv, hvad der skal ske. Det er noget, vi arbejder på og har en dialog om, men som det ligger lige nu, skal jeg tilbage til FC København. Det er det, jeg forholder mig til.

– Det er et godt spørgsmål. Det er et fantastisk hold med mange fantastiske spillere all-around, så det er svært at svare på. Jeg synes, at jeg gjorde det godt i den tid, jeg var der. Jeg kunne sagtens være med i træningen og i de indhop, jeg fik. Så jeg vil tage tilbage og gøre mit aller yderste for forhåbentlig at bide mig fast, siger han til bold.dk.

Som sagt udløber hans lejeaftale til sommer hvor han vender tilbage til FC København.

In this article