Brøndby U/19 sejrer med hattrick

Daniel Stückler blev Brøndbys store helt, da han scorede tre mål i weekendens U/19-opgør mod OB.

Brøndby Masterclass’ U19-talenter gæstede Blue Water Arena-holdets U/19-tropper, i en kamp, der endte i en 3-0-sejr til de blågule gæster.

Kampen startede ud med højt pres af de odenseanske værter, og voldede Brøndby problemer, som de dog fik spillet sig ud af, som kampen fremskred. Brøndbys første mål var resultatet af et kontraangreb, som Daniel Stückler får afsluttet til 1-0, der blev halvlegsresultatet. Brøndby havde overtaget, men OB fortsatte deres høje pres, der dog ikke førte til nogle mål.

I anden halvleg, fortsatte spillet fra første halvleg – Brøndby med besiddelsen og OB med kontraangrebene.

Brøndby fik dog et – af mange kontraangreb – til at blive konverteret til et straffespark, som blev Stücklers andet mål i kampen.

Der var ikke spillet længe i anden halvleg, førend resultatet stod 2-0, og Stückler gjorde jobbet færdigt ved at kvittere sine holdkammeraters indsats med hattrickmålet til 3-0, der blev prikken over i’et, i en kamp, hvor gæsterne klart havde overtaget.

Brøndby er nu á point med Lyngby, og har tre flere point på kontoen og har spillet to kampe færre end OB, der indtager en tiendeplads i ligaen.

In this article