Chancerig U/17-kamp sluttede målløst

Silkeborg og Lyngby skabte rigeligt med chancer, men ind ville bolden ikke, da de to hold lørdag mødtes i U/17 Ligaen.

Hjemme på Søholt skulle Silkeborg lørdag forsøge at kickstarte forårssæsonen. En forårssæson, som hidtil har budt på skuffelse og atter skuffelse for de rødklædte midtjyder. Årets tre første kampe er alle tabt, og det med en målscorer der fortæller, at man heller ikke har formået at score bare ét enkelt mål! Starten på foråret minder meget om starten på efteråret, hvor Silkeborg ligeledes lagde aldeles forfærdeligt fra land. Nå, men lørdag skulle skuffelse altså vendes til succes, da Lyngby kom på besøg.

De kongeblå sjællændere har som Silkeborg haft en dårlig start på foråret, men senest fik man rettet op på sagerne, da det fortjent blev til en 2-1-sejr mod Randers. I lørdagens kamp var Lyngby ligesom så mange gange før uden holdets bærende kræfter. Oskar Snorre var i landsholdstjeneste, og Emilio Simonsen var heller ikke til rådighed.

Første halvleg var en jævnbyrdig affære. I flere sekvenser havde Lyngby svært ved at få det vanligt så sprudlende offensive spil til at hænge sammen, men alligevel fik gæsterne skabt de chancer, der skulle til for at score. Tre chancer, der mindede om friløbere, blev alle misbrugt, hvilket Magnus Dalsgaard i Silkeborg-målet også skal have ros for. Den unge keeper stod en glimrende kamp.

I anden halvleg virkede Lyngby usikre. De brændte chancer nagede tydeligvis holdet, og man formåede ikke at få ro på spillet. I stedet var det hjemmeholdet, som ivrigt jagtede årets første sejr.

Trods flere, store chancer og massevis af indlæg lykkedes det heller ikke Silkeborg at putte bolden i kassen, og derfor sluttede en jævnbyrdig og intens U/17-kamp med 0-0, hvilket begge hold kan være tilfredse med. Silkeborg fik årets første point, mens Lyngby holder fast i kampen om bronzemedaljerne.

In this article