Clement efter første ungdomskontrakt: Man får større ansvar

(Foto: Morten Wamsler / OB)
(Foto: Morten Wamsler / OB)

Julius Eskesen og Peter Lind Clement har netop fået nye kontrakter hos OB, hvilket de helt naturligt er meget glade for.

Peter Lind Clement har netop skrevet under på sin første ungdomskontrakt med OB. Han spiller U/17-fodbold for den fynske klub, og har nu præsteret så godt, at de har valgt at skrive kontrakt med den unge angriber.

Og Clement selv er meget glad for, at klubben vælger at tro på ham og hans evner, og ser det som en motivation til at tage mere ansvar på holdet.

– Det er stort at skrive kontrakt, og jeg er stolt over det og glad for det. Samtidig ser jeg det som et skridt på vejen mod at tage næste skridt, siger Peter Clement til OB’s hjemmeside og fortsætter:

– Man får et større ansvar for holdet, og jeg føler, at jeg skal gå forrest til både træning og kamp og arbejde rigtig hårdt. Jeg skal bakke holdkammeraterne endnu mere op, samtidig med at jeg er med til at stille krav til dem, og det stiller også krav om, at jeg selv arbejder ekstra hårdt.

Clement er dog ikke den eneste, som har sat sin underskrift på en kontrakt i OB i dag. Hans holdkammerat Julius Eskesen har nemlig forlænget sin kontrakt, der indtil videre har varet to år.

Han deler samme synspunkter som Peter Clement, men har haft fokus et helt andet sted.

– Jeg har ikke haft så meget fokus på kontrakten, fordi jeg er skadet for tiden. Så hvis jeg havde brugt det til at være totalt motiveret, som jeg ofte er, så ender det måske bare med irritation over, at jeg ikke kan gøre så meget alligevel, siger Julius Eskesen.

Eskesen er altså ikke med, når OB U/17 på lørdag tager imod Brøndbys ditto i det fynske. OB ligger nummer ni i U/17 Ligaen, hvor BIF ligger på en sjetteplads.

In this article