Defensivprofiler fik comeback for FCM U/19 i sejr over OB

FC Midtjylland fik skovlen under OB, og vandt sikkert med 4-1 i weekendens U/19 Liga-kamp. 

Hjemmeholdet fra Heden havde to bekendte, men savnede ansigter tilbage i truppen lørdag, da fynboerne fra Ådalen kom på besøg. Alexander Munksgaard og Kristian Dirks Riis gjorde nemlig begge comeback i startopstillingen efter længere tids skader.

De to defensivspillere kunne kigge fornøjet til fra forsvaret, og se en sprudlende FCM-offensiv styre kampen. Med Mads Døhr Thychosen i hopla helt ned til baglinjen, formåede han efter et kvarter at sætte Jákup Thomsen op til 1-0, som dermed scorede sit fjerde mål i to kampe.

Små 20 minutter senere fik Munksgaard, Riis og co. igen noget at juble over, da forsvarskollegaen Andreas Murbeck headede Andreas Poulsens hjørnespark i kassen til en pauseføring på 2-0.

I anden halvleg satsede OB offensivt for at se, om de kunne hente de regerende U/19-mestre. Det lykkedes dog knap så godt, da FC Midtjylland straffede dem i den anden ende, hvor fokusset langt fra lå. Det resulterede blandt andet i kampens tredje mål, som Mads Døhr Thychosen blev noteret for i det 63. minut.

Med små 12 minutter tilbage af kampen fik OB endelig hul på bylden, da Jannik Pedersen reducerede, men det virkede til at være alt for sent. Specielt da Mads Olsen kun to minutter senere eksekverede Jákup Thomsens oplæg, der cementerede en flot 4-1-sejr til hjemmeholdet.

Nederlaget til OB betyder, at de indtager U/19 Ligaens tiendeplads, mens FC Midtjylland ligger som nummer to otte points bag FC Nordsjælland, der dog har spillet voldsomme fire kampe mere.

In this article