Dolberg: Kan ikke vente til næste sæson

Embed from Getty Images

Kasper Dolberg ser frem til i næsten sæson at spille for Ajax’ andethold, og håber at komme endnu tættere på førsteholdet


Sidste sommer hentede den hollandske talentfabrik Ajax Amsterdam danske Kasper Dolberg til klubben. Unge Dolberg kom til på en tre kontrakt. Det har indtil videre været en god beslutning, som blandt andet har kastet en træningslejr i Tyrkiet med førsteholdet af sig.
Derudover har der, i klubben, været så stor efterspørgsel på den unge angribers kvaliteter, at han i denne sæson er blevet rykket ned på U/19-holdet, selvom det ikke var den oprindelige plan:

– Planen var egentlig, at jeg skulle spille der (andetholdet ”Jong Ajax”, red.) allerede nu, men vores U19-hold har haft lidt svært ved at vinde mesterskabet, som de har gjort de andre år. Så de vil gerne bruge mig i bestræbelserne på at vinde mesterskabet, forklarer Kasper Dolberg til bold.dk

Det har da heller ikke skortet på roserne af den 18-årige spiller. I forbindelse med træningslejren til Tyrkiet i januar måned, udtalte cheftræneren for førsteholdet, Frank de Boer, således om sin unge dansker:

– Han gør et rigtig godt indtryk for én, der er med for første gang (…) Han agerer, som var han ti år ældre, roste Frank de Boer Kasper Dolberg ifølge Voetbal International

Selvom Kasper Dolberg endnu ikke er være en fast del af førsteholdet i Ajax Amsterdam, træner han stadig med dem ”et par gange om ugen”, og han føler da også, at klubben viser ham tillid:

– Jeg har da haft nogle snakke med de forskellige folk, der tror på mig, og det betyder alt, at man kan mærke, at klubben tror på mig. Det er det vigtigste, siger Dolberg til bold.dk

– Vi må se, hvad der sker næste sæson. Jeg håber selvfølgelig på at kunne spille så meget med førsteholdet som muligt, det var virkelig fedt

Kasper Dolberg har levet godt op til forventninger og de rosende ord, og har således indtil videre scoret otte mål og leveret én assist i 18 kampe for AJAX U/19, der stadig er med i kampen om det hollandske U/19-mesterskab. Men mon ikke, at den danske angriber fortsatte de gode takter i næste sæson, trods nye og større udfordringer?

In this article