Duelund slog skulder af led to gange mod Esbjerg

Mikkel Duelunds skulder røg ud af led to gange mod Esbjerg fB, og han måtte af den grund lade sig udskifte kun 20 minutter inde i opgøret.

FC Midtjylland var taget vest på, og kørt til Esbjerg, da Esbjerg fB var deres modstander i den seneste runde i Alka Superligaen. Her skulle de jagte en tiltrængt sejr i jagten på at ende øverst i Superligaen.

Den udfordring tog de op med at sætte unge Mikkel Duelund på banen fra start. Noget han ikke har prøvet længe på midtjydernes førstehold.

Vi skulle dog ikke langt ind i opgøret, før Duelund måtte forlade banen, fordi hans skulder gik af led. Og ikke kun en gang. Den hoppede ud af led, hoppede selv tilbage, men gik også anden gang ud af led, hvilket gav mange smerter til den unge midtbanespiller. Og han måtte af den grund lade sig udskifte.

– Det er super ærgerligt, at når jeg endelig får chancen for at starte inde, så må jeg gå ud efter ti minutter. Jeg er super glad for, at vi vandt kampen, for det havde vi brug for, men samtidig er det super træls, at det gik på denne måde rent personligt, sagde Duelund til bold.dk.

Duelund må muligvis sidde over i næste opgør for FC Midtjylland, som er på fredag mod OB.

In this article