Emre Mor: Skifter ikke til topklub

Embed from Getty Images

18-årige Emre Mor har gjort det rigtigt godt for FC Nordsjælland i starten af foråret, hvor den unge offensivspiller har scoret to gange. Men det næste skifte bliver ikke til en topklub, tydeliggør Mor.

Emre Mor har været et lyspunkt i Superligaens forår indtil videre, og allerede nu er der spekulationer i, hvilken klub at den kreative offensivspiller skifter til. Det har han dog gjort tydeligt.

– Når jeg føler mig klar til at skifte, bliver det ikke til Barcelona eller Manchester City jeg skal til. Det er måske level to. Jeg siger altid, at der er level et, to og tre, og det er level to, jeg skal til”, siger Mor og tilføjer: “Mit næste step skal være en klub, hvor jeg på en eller anden måde får garanti for, at jeg kommer til at spille. Selvfølgelig kan man ikke få det skrevet ind i sin kontrakt, men i min næste klub skal jeg spille meget”.

Mor holder benene på jorden, og tager det som det kommer. Han er også klar over at han ikke må tage et for stort skridt. Hvornår han skifter ved han endnu ikke.

– Det ved jeg slet ikke endnu. Det kommer an på, om jeg føler mig klar og om klubben føler, at jeg er klar til det”, siger Emre Mor.

I foråret har Emre Mor været fast mand på Kasper Hjulmands FC Nordsjælland-hold, hvor han også står noteret for to kasser.

In this article