FC København U/17 er danske mestre

FC København har i dag vundet Danmarksmesterskabet for U/17 hold. Løverne slog OB med 1-3, og da FC Nordsjælland og FC Midtjylland begge tabte, kan FCK ikke længere indhentes. 

FC København har længe været U/17 Ligaens absolutte førerhold, og kort inde i foråret blev det klart for enhver, at hovedstadstalenterne ville løbe med guldet. Klokken cirka 18.00 blev det så en realitet.

På mål af Victor Jensen, Morten Hjulmand og Sidney Appu kom gæsterne foran 3-0, og så var det mere eller mindre ligegyldigt, at hjemmeholdet fra OB reducerede i anden halvleg. Da FC Nordsjælland tidligere på eftermiddagen tabte til HB Køge, og også FC Midtjylland måtte gå skuffede fra banen efter et nederlag på 2-1 til Vejle, betød FCK’s sejr at mesterskabet var en realitet.

Og med 18 sejre og tre uafgjorte i 21 kampe, må mesterskabet siges at være fuld fortjent. Der var derfor forståelig glæde i den københavnske lejr efter sejren mod OB, som blev spillet på TRE-FOR Park:

Vi har spillet nogle kampe på et meget højt niveau og haft noget offensiv kvalitet i vores spil, som jeg ikke har set hos noget U17-hold i meget lang tid. Vi har være gode til at skabe chancer i alle kampe og også scoret i alle kampe, og i langt størstedelen af kampene har vi haft det udtryk og den DNA, som vi ønsker i F.C. København, siger holdets træner Jacob Neestrup til fck.dk

Med endnu fem kampe tilbage af sæsonen, er FC Københavns mesterskab et af de mest suveræne i U/17 Ligaens historie. Løverne har været fremragende på alle parametre. Man har med 63 mål i 21 kampe scoret mere tre mål i snit pr. kamp, og defensivt indkasseret blot 14 gange i, som sagt, 21 kampe – vildt!

Der skal fra D’ BOLD lyde et stort tillykke til FC København!

In this article