FCKs U/19-tropper sejrede sikkert over Nordsjælland

FC Københavns U/19-tropper var de sejrrige på en regnfuld lørdag, da de fik besøg af FC Nordsjællands ditto.

Der var lagt op til en kamp mellem jævnbyrdige hold, da de nordsjællandske tropper gæstede FC København på en regnende lørdag, hvilket også afspejlede sig i den smalle målscore ved slutfløjtet: 2-0.

FC København startede med et godt overtag, og det stod også klart, at Nordsjælland har kontraangreb i sinde. Det sås i starten af kampen, hvor Nordsjælland kommer igennem det københavnske forsvar, men bliver til sidst nægtet adgang af den opmærksomme FC København-målmand.

Det første mål skulle dog falde fra københavnske fødder, idet Berat Beciri på en lang aflevering og en forsvarsfejl tager bolden til sig, og placerer den bag den chanceløse Nordsjælland-målmand.

Den efterfølgende del af kampen forløb også med meget overtag af værterne, der kom frem til flere store chancer, mens Nordsjællands tilbageholdende spillestil ikke resulterede i mange angrebsmomenter.

Det endelige og afgørende mål faldt dog i kampens slutminutter, da Julian Kristoffersen modtager en god aflevering i dybden, runder FC Nordsjælland-keeperen, og sender bolden i nettet. 2-0, og kampen var afgjort.

FC Københavns sejr betyder dog ikke, at Nordsjælland mister sin førsteplads i U/19 Ligaen, som de har bibeholdt, men resulterer i en femteplads i ligaen, hvor de dog har tre kampe til gode i forhold til førstepladsen, som de nu har besejret.

In this article