OB kaprer ny U/19-træner i Vejle

Det bliver den nuværende Vejle U/19-træner, Kim Engstrøm, der overtager ansvaret for OB’s U/19-hold til næste sæson.

Som D’BOLD også tidligere kunne meddele, stopper Vejle Boldklubs U/19-træner, Kim Engstrøm, til sommer i klubben. Da det i starten af måneden blev meldt ud, ville Engstrøm dog ikke ud med andet, end at han havde modtaget et tilbud fra en anden klub, men i går, tirsdag, kom det så frem, hvor Engstrøm fortsætter trænergerningen, da Odense Boldklub meddelte på ob.dk, at det bliver Vejle-træneren, der overtager ansvaret for OB’s U/19-hold efter sommerferien.

Siden OB U/19-træner, Tonny Hermansen, i marts overtog rollen som talentchef i klubben, har han og den øvrige ledelse omkring ungdomsarbejdet hos odenseanerne arbejdet på at finde en ny træner til klubbens bedste U/19-spillere, og nu er en aftale altså kommet i hus med den nuværende Vejle-træner, Kim Engstrøm, som Tonny Hermansen tidligere har arbejdet sammen med i Vejle.

– Jeg kender Kim Engstrøm fra vores fælles tid i Vejle Boldklub, og jeg kender ham som en rigtig dygtig træner, der arbejder hårdt for at nå sine mål. Han har en rigtig god indstilling til det at udvikle talenter, og han vil passe perfekt ind i det set-up, vi er ved at opbygge til den kommende sæson. Så jeg er rigtig glad for, at vi er blevet enige, og jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Kim igen, siger Hermansen til ob.dk om den 36-årige træner, der nu må vænne sig til OB i stedet for VB.

Den 36-årige træner, Kim Engstrøm, der oprindeligt kommer fra Fyn, har endda tidligere repræsenteret OB som ungdomsspiller, inden han valgte at gå trænervejen, og han glæder sig over at vende tilbage.

– Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg kender klubben rigtig godt, fordi jeg har boet i Odense altid, og jeg ser frem til at blive en del af det nye set-up, der skal i gang i talentafdelingen i OB. Det vil jeg gerne være med til at sætte mit præg på sammen med de andre dygtige trænere, der er en del af det, og jeg håber at være med til at føre tingene videre i den rigtige retning. Jeg har arbejdet sammen med Tonny Hermansen tidligere i Vejle, og jeg kender hans måde at arbejde på, og han ved, hvad jeg står for, siger Kim Engstrøm.

Vejle ligger i øjeblikket fire point over OB i U/19 Ligaen.

In this article