Kim Engstrøm stopper som U/19-træner i Vejle Boldklub

Kim Engstrøm har valgt, at han til sommer stopper i Vejle Boldklub, hvor han ellers har været i 6,5 år. Kim Engstrøm er nemlig blevet tilbudt et nyt job.

Vejle Boldklub U/19 skal ud og finde sig en ny træner, da Kim Engstrøm stopper til sommer. Kim Engstrøm har været i VB i 6,5 år. Før Vejle var han ansat i FC Fyn.

– Jeg har fået utrolig meget erfaring igennem min tid i Vejle Boldklub. Jeg har stået for både U/17 og U/19, og så har jeg endda prøvet at være assistenttræner for førsteholdet i nogle få kampe, udtaler Kim Engstrøm til D’BOLD.

– Alt i alt har jeg haft en rigtig god tid i Vejle, og jeg har været superglad for at arbejde her, fortæller Kim Engstrøm.

Grunden til at Kim Engstrøm stopper er, at han har fået tilbudt et andet job. Han vil dog ikke ud med, hvad det job er.

– Jeg kan ikke sige noget om mit nye job, det er hemmeligt, sagde Kim Engstrøm til D’BOLD.

Kim Engstrøm vil i hvert fald blive husket som en dygtig træner i Vejle. Han har været med til at udvikle mange spillere til at kunne tage det store skridt op på førsteholdet. Det bliver spændende at se, hvad han skal lave efter sommerferien.

 

In this article