Køge overrasker: Slår FCN U/19 i sjællandsk pokalturnering

FC Nordsjællands tabte overraskende til HB Køges U/19-hold i den sjællandske U/19-pokalturnering.

Med en hel liga imellem dem, var FC Nordsjællands U/19-ligahold storfavoritter til tirsdagens pokalopgør mod HB Køges U/19-divisionshold, der i dagens anledning havde hele fire U/17-spillere med på holdet.

Køge skulle derfor ud på en rigtig manddomsprøve, som de bestod. Taktikken var sat, og allerede ved pausen var de foran med 1-0 på mål af Ahmed Hassan Ahmad. Ahmad, som til sommer rykkes op på Køges førstehold.

Efter pausen var Køge igen på måljagt. Og kun et minut inden i anden halvleg, satte Køges Rafael Mortensen bolden i mål til 2-0.

FC Nordsjælland udlignede midt i halvlegen, men det skræmte ikke Køge. Da tiden var ved at rende ud, scorede U/17-spilleren, Rasmus Pedersen, til 3-1, hvilket gav et lettelsens suk blandt Køges spillere og supportere, der var mødt op.

FCN nåede at reducerer til 3-2 til allersidst, men det var altså ikke nok i denne omgang.

– Vi har kun stor ros til drengene efter kampen. Den indsats vi leverede var til rent 12-tal. At vi med fire U-17 spillere i startopstillingen leverer en sådan spillemæssig og fysisk indsats tegner godt for fremtiden, fortalte Køges trænerteam til klubbens hjemmeside efter kampen.

FC Nordsjælland har nu tabt to kampe i træk, da de tabte til FC København i U/19 Ligaen i weekenden.

In this article