Lyngby U/17 slettede nullet og slog Vejle

Tre kongeblå 0-0-kampe på stribe blev lørdag afløst af sejr, da Lyngby besejrede Vejle i U/17 Ligaen. Østjyderne var ellers foran ved pausen.

Forstadstalenterne fra Lyngby har længe lagt lunt i svinget til bronzemedaljerne, men med tre nullerter i streg var medaljer ikke på dagsordenen i lørdagens hjemmekamp mod Vejle, der kom til opgøret uden sejr i tre kampe.

Indledningen var jævnbyrdig, men med Vejle som det hold, der havde lettest ved at skabe chancer. Arbnor Mucolli og Denis Suljic havde begge halvstore muligheder, inden sidstnævnte efter godt en halv times spil høstede frugterne af en glimrende vejlensisk første halvleg og scorede til 0-1. Gæsterne havde efter føringsmålet flere chancer for at komme yderligere foran. Både et stolpeskud og et, ifølge VB-delegationen, ikke dømt straffespark blev det til, inden dommeren efter 40 minutter fløjtede til pause.

280 minutter, så længe havde værterne ikke scoret, da de gik på banen til anden halvleg, og da topscorer Emilio Simonsen end ikke var at finde på banen, så det sort ud for Lyngby. Tro kan dog flytte bjerge, og med fight og hårdt slid kom de kongeblå tilbage i opgøret. Waldemar Clem scorede sit første sæsonmål efter 45 minutter, og cirka ti minutter efter kom hjemmeholdet foran.

Esben Wolf Andreasen fik fra kort afstand prikket læderet ind bag VB’s vikarierende keeper, Mathias Peguero Sanchez Eriksen, som vogter buret i stedet for skadede Frederik Kallesøe, og så stod der 2-1.

Efter målet gik alvoren op for Vejle, som indledte et stort pres mod Lyngby-målet. Trods halve chancer og opløb til endnu flere lykkedes det ikke for VB at score i anden halvleg, og derfor sluttede kampen med en hjemmesejr på 2-1 til Lyngby, som endelig fik slettet nullet.

In this article