Lyngby U/19 sejrede smalt hjemme mod Vejle

Lyngby dominerede og havde flest chancer, da Vejle lørdag kom på besøg i U/19 Ligaen. Alligevel blev det tæt til sidst.

Det var to hold fra toppen af U/19 Ligaens bund, der stod over for hinanden lørdag i Lyngby, men mens Vejle skulle forsøge at genfinde formen efter sidste rundes 5-0-afklapsning mod AaB, havde De Kongeblå fra Lyngby endnu ikke tabt en kamp i forårssæsonen. Desuden kæmpede gæsterne med en lang skadesliste, hvilket gav plads til debut på U/19-holdet til Jacob Barklin samt de to U17-spillere Mads Olesen og Simon Bisp.

Det var da også hjemmeholdet, der satte sig på spillet fra kampens start, hvilket medførte flere gode forsøg. Jens Odgaard headede på overlæggeren, Lorent Callaku misbrugte friløber, og alt i alt kunne Lyngby have bragt sig foran af flere omgange i kampens indledning.

Vejle stod dog godt i mod og kæmpede alt, hvad de kunne, for at holde Lyngby fra fadet, og de gæstende vejlensere havde faktisk også deres muligheder, der hovedsageligt faldt efter omstillinger.

Det var dog det velspillende hjemmehold, der kort før pausen endelig kunne bringe sig foran, da Gustav Marcussen serverede bolden til Lorent Callaku, der nok en gang var i afslutterens rolle, og han kunne altså bringe hjemmeholdet på sejrskurs med sin scoring.

Efter pausen kom Vejle bedre med, og selvom Lyngby fortsat sad på spillet, holdt gæsterne dem fra chancer, og med den smalle føring kunne VB’erne øjne udligningen. Særligt mod slutningen brændte på, da Søren Mortensen headede på overlæggeren efter et hjørnespark, men tættere på kom Vejle ikke, og derfor kunne hjemmeholdet sikre sig en smal men fortjent sejr.

Med nederlaget blev Vejle overhalet af Lyngby i U/19 Ligaens nederste halvdel.

In this article