Mønsterangreb nok for Vejle U/17

Lørdag eftermiddag var der atter bold i U/17 Ligaen, da OB hjemme tog imod Vejle. Værterne havde bolden mest, men lige lidt hjalp det. Vejle vandt kampen 0-1 efter et flot, kollektivt mål.

U/17-landsholdets EM-kvalifikationskampe betød, at langt de fleste hold manglede en eller flere profiler til weekendens spillerunde i U/17 Ligaen og derfor flyttede deres respektive kampe. Dette gjaldt dog ikke Vejle eller OB, som ikke har spillere repræsenteret på U/17-landsholdet.

I stedet blev lørdagen brugt på at spille om vigtige point i U/17 Ligaen. Vejle startede bedst og havde i kampens spæde minutter et par småstore chancer for at bringe sig i front. Selvom OB kampen igennem havde et overtag ift. boldbesiddelse, var østjyderne ofte farlige på kontraangreb.

Efter 11 minutter blev tilskuerne på kunstgræsbanen i Ådalen vidne til et smukt, gennemspillet mål. Bolden blev spillet op fra forsvaret, inden den havnede hos Jes Broby på kanten, som flot fandt Lucas From i feltet. Den offensive midtbanespiller tøvede ikke og sendte bolden ind bag OB-keeper Oliver Christensen. Målet mindede mest af alt om en træningsøvelse, hvor OB-spillerne agerede kegler.

Efter føringsmålet fortsatte OB med at dominere, og i flere omgange burde fynboerne have udlignet, men på dagen var Anders Skjoldemoses drenge for uskarpe og derfor 0-1 ved pausen.

I anden halvleg var kampbilledet det samme – OB havde bolden, men Vejle var farligst. I flere situationer havde VB endda chancen for at lukke kampen med scoringen til 2-0, men hverken Lucas From, Mads Olesen eller Lucas Møller Jensen havde det fornødne held i sprøjten.

Det var sådan set underordnet, for til syvende og sidst vandt de rødklædte gæster med 0-1. For Vejle betyder sejren, at man for første gang siden oktober nu har vundet to kampe i træk. På Fyn er der grund til pessimisme. Den ellers så lovende start på foråret er nu afløst af to nederlag.

In this article