OB opruster på talentfronten

Med tre nye fuldtidsansatte fra sommeren 2016 satser OB nu benhårdt på talentudviklingen. Også specialtrænere fra superligaholdet skal hjælpe de stribede talenter.

Det er magre år for OB’s talentudvikling. I U/17 Ligaen såvel som U/19 Ligaen er fynboerne at finde i den nederste halvdel, ligesom ungdomslandsholdene heller ikke ligefrem vrimler med stribede talenter. Men måske vender skuden for de stolte odenseanere?

Klubben fra Fyns hovedstad har nemlig netop offentliggjort planer for, hvad der skal ske fra sommeren 2016, og det er gode nyheder. Holdets nuværende U/15-træner bliver ansat på fuldtid, og det samme gør en T+-træner og en såkaldt Øens Hold-træner. Talentchef Tonny Hermansen er glad for det nye talentsetup:

Det giver os et set-up, hvor vi kan skabe en ensartet og tydelig måde at agere på som klub. Jeg glæder mig til, at den nye organisation træder i kraft til sommer, og at vi kan byde velkommen til nogle nye spændende kolleger, siger Hermansen til ob.dk

Den nye U/15-træner får desuden selskab af et stort navn i dansk fodbold. Den tidligere Manchester United-spiller Mads Timm skal nemlig fra sommer være assistenttræner for de bedste fynske drenge under 15 år.

Om den cocktail bliver en succes, kan kun tiden vise, men OB nægter i hvert fald at sakke bagud i valsen, når det kommer til talentudvikling.

 

In this article