OB skriver med to talenter

(Foto: Morten Wamsler / OB)
(Foto: Morten Wamsler / OB)

OB har valgt at forlænge deres kontrakt med U/17-spilleren Julius Eskesen, og skrive kontrakt med Eskesens holdkammerat, Peter Lind Clement.

Midtbanespilleren Julius Eskesen har for to år siden skrevet under på sin første ungdomskontrakt med OB, men nu har U/17-spilleren valgt at forlænge sin kontrakt med den fynske storklub. Samtidig har OB valgt at skrive kontrakt med angriberen Peter Lind Clement, som er U/17-spilleren første ungdomskontrakt.

Talentchef Tonny Hermansen er meget glad med kontraktunderskrivelsen med de to unge talenter, der før begge har været inde omkring et ungdomslandshold.

– Både Julius og Peter er rigtig spændende fynske talenter, som vi glæder os til at følge i den kommende tid også. De har begge været inde omkring de danske ungdomslandshold i større eller mindre grad, og de er spillere, der har den helt rigtige indstilling, og som typemæssigt passer godt ind i den måde, vi griber tingene an på, Hermansen til OB’s hjemmeside.

Drengenes træner på U/17-holdet, Anders Skjoldemose, er også ganske tilfreds med, at de to unge spillere kan fortsætte deres udvikling i OB.

– Julius Eskesen er en meget arbejdsom og boldfast spiller, der er dygtig i de små områder. Han er god til at sætte sig selv i scene og finde de mellemrum, der gør ondt på modstanderne. Peter Clement er rigtig hurtig, og er god til at arbejde dybt på modstanderens bagkæde. Han har et godt balancepunkt og et godt flow med bolden, og selvom han allerede nu er både driblestærk og målfarlig, så er det også noget af det, vi kommer til at arbejde rigtig hårdt med i den kommende tid, så han ender ud som en super dygtig offensivspiller, siger Skjoldemose til klubbens hjemmeside.

Næste gang man formentlig kan se begge talenter på banen, er på hjemmebane mod Brøndby lørdag den 16. april.

In this article